Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ......

 Τις καλησπέρες μου στους απανταχού τζογαδόρους, από σήμερα πιάνουμε δουλειά και σας υποσχόμαστε ότι θα επισκεφθείτε αρκετές φορές το προ-πο της γειτονιάς σας για να πληρωθείτε με τις επιλογές μας. Στο ψητό τώρα το σημερινό κουπόνι έχει ψωμί (55 αγώνες) με πολύ Αγγλία κυρίως αλλά και μεγάλα ντέρμπι σε Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και Κύπελλο Ιταλίας. Για σήμερα θα δώσω μια τριάδα με δυνατές αποδόσεις, ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσουμε με το δεξί.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ Goal
Η Γαλατά μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Φενέρ βγήκε πρώτη στην κανονική διάρκεια και πλέον περιμένει τα  Play Off. Απόψε αναμένεται να κάνει rotation απέναντι στη Σίβασπορ η οποία πρώτον ενδιαφέρεται για το κύπελλο και θα δώσει μάχη και δεύτερον έχει μόνο goal/goal στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω και το ότι η Γαλατά διαθέτει επίθεση φωτιά (έστω και χωρίς τον Ελμάντερ που θα ξεκουραστεί στον πάγκο) , θεωρώ οτι θα σκοράρουν και οι δυο.


ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 2
Οι επιλογές μας συνεχίζονται στην σχετικά άσημη ποδοσφαιρικά Αυστρία.Η Μάτερσμπούργκ, αποτελεί αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα και το τελευταίο καιρό με πολύ θετικές εμφανίσεις , κατέσκτησε υπερπολύτιμους βαθμούς που όπως όλα δείχνουν θα την κρατήσουν στην κατηγορία. Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ραπίντ Βιέννης, ενώ σήμερα θα αγωνιστεί με μόλις μια αξιοσημείωτη απουσία, αυτή του Πελχούμπερ-αμυντικός (19/1). Από την άλλη πλευρά η Αούστρια πέταξε 2 βαθμούς με τη Νόϊσταντ και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πλεόν ζωής και θανάτου αν θέλει να ελπίζει στον τίτλο.Χωρίς τον Μάντερ  (15 συμμ), αλλά με πίστη για το διπλό, αφού δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και η σημερινή αντίπαλος είναι ποιοτικά κατώτερη.Το ισχυρό κίνητρο και η ποιότητα λένε διπλό.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1
Πολύ μεγάλο διπλό της Μπλάκμπερν μέσα στη Γουλβς (κρατώντας για πρώτη φορά φέτος το μηδέν στην άμυνα!) και πλέον η υπόθεση σωτηρία φαντάζει αρκετά πιθανή.Πλήρης θα κατέβει στο γήπεδο σε ένα ακόμη ματς τελικό γι' αυτήν και με τη ψυχολογία ανεβασμένη. Στον αντίποδα η Σάντερλαντ δεν έχει πλέον στόχους στο πρωτάθλημα και τα εναπομείναντα ματς είναι ουσιαστικά διαδικαστικού  χαρακτήρα. Το παιχνίδι αφορά μόνο τους γηπεδούχους και σε  συνδυασμό με τις σημαντικότατες απουσίες των φιλοξενούμενων (Μπραμπλ, Μπράουν, Σεσενιόν,Ρίτσαρντσον, Κάτερμολ) οδηγούμαστε στον άσο.


 ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
101 Goal 1,75
104 2      2,15
149 1      2,30


Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε, Χρήστος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου