Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Χρήστος: Χαλαρά σήμερα....

Καλησπερίζω όλα  τα φιλαράκια της στήλης, φτωχό το σημερινό πρόγραμμα και έτσι λοιπόν θα κρατήσω μόνο δύο σημεία χωρίς να μακρυγορώ.

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΣΕΒΙΛΛΗ Goal/Goal
 Τεράστια η βαθμολογική σημασία και για τους δύο αποψινούς μονομάχους.Η μεν Σανταντέρ θέλει τη νίκη αφού παίζει στην έδρα της και είναι ευκαιρία να πάρει κάποιους βαθμούς ώστε να ανασάνει ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της προσπάθειας που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.Σημαντική η απουσία του βασικού γκολκίπερ Τόνιο, ενώ θα έχει και 2,3 ακόμη αξιοσημείωτες ελλείψεις για το πολύ σημαντικό αυτό ματς. Από την άλλη η Ανδαλουσιάνοι της Σεβίλλης πάνω που έδειξαν κάποια θετικά σημάδια, ήρθαν οι δύο απανωτές ήττες από Σπόρτινγκ Χιχόν και Μπαρτσελόνα (εντάξει η δεύτερη ήταν αναπόφευκτη) και ξανά μανά απο την αρχή. Ο αποψινός αγώνας αποτελεί τελικό αν η ομάδα θέλει να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη.Χωρίς Κόκε και Σπάχιτς για το διπλό. Οι δύο ομάδες παίζουν μόνο για ένα αποτέλεσμα σήμερα, τη νίκη, συνεπώς θα παίξουν αρκετά ανοιχτά για το γκολ το οποίο ελπίζω πως θα πετύχουν και οι δύο.

ΜΑΛΑΓΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1/1
Τεράστια ισοπαλία για τη Μάλαγα, κυρίως ψυχολογικής σημασίας, με γκολ του Καθόρλα στα χασομέρια μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Πλέον με νίκη η ομάδα πιάνει εκ νέου τη Λεβάντε στην τέταρτη προνομιούχο θέση (η Λεβάντε κέρδισε χθες και βρίσκεται στο +3 με ματς παραπάνω) και στο Λα Ροσαρέδα σήμερα η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Μεγάλη απώλεια ο Τουλαλάν και φυσικά ο μακροχρόνια απών ηγέτης Ζούλιο Μπαπτίστα. Η Βαγιεκάνο πέτυχε το μεγάλο στόχο της παραμονής και πλέον παρουσιάζει πολύ συμπαθητική  εικόνα, είναι ψηλά στη βαθμολογία, χωρίς ωστόσο να στοχεύει δυνατά σε έξοδο στην Ευρώπη, αν και ποτέ δε ξέρεις. Η μόνη απουσία που είναι άξια αναφορά είναι αυτή του Μπανγκουρά. Αρκετά σκληρή ομάδα η Βαγιεκάνο ωστόσο δε θα κοντράρω τη Μάλαγα η οποία πιστεύω ότι θα κερδίζει από το ημίχρονο.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, θα πάμε σε χαλαρό ποντάρισμα αφού η μέρα στερεί σε αγώνες προσφερόμενους για στοιχηματισμό. Περισσότερα αύριο, όπου θα έχουμε στη διάθεση μας και το καινούριο κουπόνι. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου