Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πάμε και λίγο μπασκετάκι!

Καλησπέρα και από εμένα!Πρώτο μου κείμενο σε αυτήν την Πανελλήνια προσπάθεια που αρχίσαμε από την καλαμαριά για να πάμε ταμείο ΟΛΟΥΣ εσάς!

Λοιπόν ας τα πάρουμε με την σειρά.Μπασκετική βραδιά σήμερα με 2 ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη και ένα Ιταλικό ντέρμπι.Αρχίζουμε λοιπόν...

Η έναρξη θα γίνει στις 18:15 στην παγωμένη Μόσχα,όπου η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Μπιλμπάο με πλεονέκτημα 15,5 πόντων στην ΤΣΣΚΑ.Προσωπική μου άποψη είναι ότι σαφώς η ΤΣΣΚΑ έχει καλύτερο υλικό και τεράστιο ταλέντο αλλά και η Μπιλμπάο με αρκετά καλά αποτελέσματα σε Ευρώπη και Ισπανία έρχεται με φόρα και συν τις άλλοις δεν έχει να χάσει τίποτα οπότε πάει για το μπαμ!Οπότε η Μπιλμπάο θα παλέψει για κάτι καλο στην Μόσχα και λογικά(εφόσον οι διαφορές δεν μετράνε σε αυτή την φάση της Ευρωλίγκας)θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος της και αν μη τι άλλο να μην χάσει με ντροπιαστική διαφορά έτσι ώστε να μην πληγωθεί το ηθικό της και για τους υπόλοιπους αγώνες της σειράς με την ΤΣΣΚΑ.

Η βραδιά συνεχίζετε με τον αγώνα Σκαβολίνι - Καντού για το Ιταλικό πρωτάθλημα,με 0,5 πλεονέκτημα για την Σκαβολίνι.Εδώ περιμένουμε ένα ντέρμπι και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα δίνουμε ένα ελάχιστο προβάδισμα στην Σκαβολίνι λόγω και της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται στους τελευταίους αγώνες της.Βέβαια όλα θα κριθούν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.Πάντως πρόκειται να δωθεί μάχη!

Στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς η Σίενα υποδέχεται τον πληγωμένο αλλά και διψασμένο για διάκριση Ολυμπιακό.Το πλεονέκτημα είναι 7,5 για την Σιένα προς μεγάλη έκπληξη όλων δίοτι ο Ολυμπιακός πάει στην Ιταλία με σκοπό την νίκη και τίποτα άλλο επιπλέον στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει πάντα τον περσινό αποκλεισμό στην ίδια φάση της διοργάνωσης.Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα χάσει με τέτοια διαφορά(αν χάσει) και ότι θα πάει για την νίκη.


Συνοψίζοντας: 713---> 2
                        714---> 1
                        715---> 2   
Αυτές ήταν οι επιλογές μου για τη σημερινή μπασκετική νύκτα που ακολουθεί.Καλή τύχη σε όσους παίξουν και τους εύχομαι να πάνε ταμείο!
                                                                                                                                         ΚΑΜΠΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου