Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Χρήστος: Απόψε απολαμβάνουμε μπάλα......

 Χαιρετίζω όλα τα φιλαράκια της στήλης, χθες επιτέλους ταμείο γιατί η τύχη μας είχε γυρίσει πολλές φορές την πλάτη, καιρός ήταν. Η αποψινή βραδυά περιλαμβάνει δυο ματσάρες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Φυσικά οι καρδιές όλων των Ελλήνων θα χτυπάν στο ΓΣΠ εκεί όπου το τιτανομέγιστο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο το θαύμα. Με αυτό το παιχνίδι δε θα ασχοληθώ στοιχηματικά καθόλου γιατί προτιμώ να το απολαύσω ήρεμος, χωρίς τέτοιου είδους ενδιαφέρον. Πάμε τώρα και στα καθαρά στοιχηματικά, μια τριάδα θα προτείνω για σήμερα με την ελπίδα ότι θα αρχίσει ένα καλό σερί απο ταμεία.

 ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΤΣΕΛΣΙ 2-3 γκολ
Οι επιλογές μου ξεκινάνε από το κατάμεστο Ντα Λουζ της Λισσαβώνας. Εκεί η ιστορική Μπενφίκα υποδέχεται την σχετικά ανανεωμένη Τσέλσι. Πάρα πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, με μία σημαντική απουσία η κάθε ομάδα (Γκαράϊ και Ιβάνοβιτς αντιστοιχα), η μεν Μπενφίκα θέλει μόνο νίκη για να πάρει κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση η δε Τσέλσι βολεύεται με δύο αποτελέσματα ή με ένα εκτος έδρας γκολ και μικρής έκτασης ήττα. Δε νομίζω να ξεφύγει απο το 1-1, 2-1 αφού είναι το πρώτο παιχνίδι και οι δύο ομάδες ίσως προσπαθήσουν να κάνουν και λίγο συντηρτητικό παιχνίδ

 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1
 1-1 το πρώτο παιχνίδι και γι αυτό θα χρειαστεί ο σημερινός δεύτερος προημιτελικός για να λύσουν τις διαφορές τους (εκτός έδρας γκολ δε μετράνε). Όλη τη χρονιά ίσως παίζουν σήμερα Σάντερλαντ και Έβερτον αφού άλλοι στόχοι δεν έχουν απομείνει. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν μια αρκετά θετική εικόνα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και νομίζω πως σήμερα με τη βοήθεια του κόσμου τους δε θα έχουν πρόβλημα απέναντι στην Έβερτον η οποία δε με συγκινεί σαν ομάδα. Πολύ δυνατά στελέχη των δύο ομάδων θα απουσιάσουν (Σάντερλαντ: Μπράουν, Μπραμπλ, Ο' Σι, Ρίτσαρντσον - Έβερτον: Ρόντγουελ, Κόλεμαν, Ντρέντε, Πίενααρ). Πιστεύω οτι η Σάντερλαντ το δικαούται πιο πολύ να συνεχίσει και θα τα καταφέρει.

 ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ Φ 8,5   1
 Η τελευταία επιλογή μου έρχεται από το χώρο του μπάσκετ. Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του Eurocup. Στο πρώτο παιχνίδι η Σπαρτάκ πηρε το πολύτιμο διπλό με 64-68 και σήμερα είναι η ώρα να πανηγυρίσει την είσοδο της στο final 4 της Μόσχας. Σαφώς ανώτερη ποιοτικά η Σπαρτάκ εκτιμώ ότι θα ξεπεράσει το πλεονέκτημα των 8,5 πόντων υπέρ της Νίμπουργκ και θα προκριθεί.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ 
103 2-3 γκολ  1,70
125              2,25
700 1              1,75

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου