Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Χρήστος: Χαλαρή δυάδα και τα ξαναλέμε αύριο.

 Καλησπέρα σε όλα τα αρρωστάκια του στοιχήματος που και σήμερα περιμένουν τις επιλογές μας. Ζητώ συγγνώμη που δεν έγραψα δυο συνεχόμενες ημέρες αλλά λίγο κάτι τεχνικά προβλήματα λίγο η 25η Μαρτίου (Χρόνια πολλά παρεπιπτόντως). Τελοσπάντων πάμε λίγο στα σημερινά. Δευτέρα σήμερα και δεν έχουμε και πολλά παιχνίδια στη διάθεση μας, ωστόσο θα δώσω μια δυάδα χαλαρή, για να έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον το βράδυ μας και περισσότερα θα πούμε αύριο όπου επιστρέφει το Champions League με μια ακόμη πρόκληση για το τεράστιο ΑΠΟΕΛ.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2
 Πολύ δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην σκληρή έδρα της Ουνιόν. Η γηπεδούχος δεν έχει μεγάλο <<νταλγκά>> για το παιχνίδι αφού η άνοδος απέχει αρκετά και θα κατέβει απαλευθερωμένη για ό,τι καλύτερο, μόνο μία αξιοσημείωτη απουσία. Στην αντίπερα όχθη η Άϊντραχτ δίνει μάχη για την απευθείας άνοδο και προέρχεται από δυο συνεχόμενες εντός έδρας επιτυχίες.Σημαντικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει και θα πάει να τα δώσει όλα για ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο. Το ματς είναι αρκετά αμφίρροπο, όμως όταν το κίνητρο είναι μονόπλευρο και η ενδιαφερόμενη ομάδα είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, δεν μπορείς να μην τιμήσεις το 1,95 του διπλού.

 ΜΠΡΑΓΚΑ-ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ OVER
 Εντάξει σε αυτό το ματς δε χωράν πολλά λόγια. Πιστεύω ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαοτική. Η Μπράγκα με νίκη περνάει μόνη πρώτη, διανύει απίστευτη περίοδο φόρμας στο πρωτάθλημα (12 σερί νίκες!!!) και τέλος η σημερινή αντίπαλος έχει να την κερδίσει στην έδρα της 45 ολόκληρα χρόνια. Από την άλλη η Ακαδέμικα δε λέει κάτι το ιδιαίτερο και περιμένω η Μπράγκα να τη σκορπίσει σήμερα με άνετη επικράτηση.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ
458 2
463 OVER

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ !!!! ΑΛΛΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου