Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Χρήστος: Σήμερα θα εξιλεωθούμε

 Χαιρετίζω και σήμερα τα αρρωστάκια του στοιχήματος, χθες ήταν μια πολύ περίεργη μέρα με απίθανα σκορ σε Αγγλία και μεγάλες εκπλήξεις στα κύπελλα Γαλλίας και Τουρκίας, ωστόσο σήμερα ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να σας στείλουμε ταμείο.
 Στο παρασύνθημα τώρα, αρκετοί αγώνες και σήμερα με τις πολύ δυνατες αναμετρήσεις σε Αγγλία (Μάντσεστερ Σίτυ-Τσέλσι) και κύπελλο Γερμανίας (Γκλάντμπαχ-Μπάγερν) να κλέβουν την παράσταση.Εμείς βέβαια θα μείνουμε μακριά απ αυτά γιατί αποτελούν πολύ αμφίρροπες αναμετρήσεις. Μια δυνατή δυάδα περιλαμβάνει το σημερινό μενού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1
 Ξεκινάμε από τα δικά μας λημέρια, όπου έχουμε κύπελλο Ελλάδος.
Ο Ατρόμητος του Γίωργου Δώνη καλείται να αποδείξει για μια ακόμη φορά , ότι διανύει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του και να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.Η ομάδα του Περιστερίου είναι μια ανάσα από τα play-off του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με σημαντική διαφορα απο τον 6ο και μετά την πρόκριση επι του ΠΑΟΚ στον προηγούμενο γύρο, είναι το φαβορί  και για το εισητήριο που οδηγεί στον τελικό του ΟΑΚΑ. Αντίπαλος ο υπερβολικά φορμαρισμένος Αστέρας Τρίπολης, που στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αποτελεί την καλύτερη ομάδα μετά τον πρωτοπόρο ΟΣΦΠ. Δε θα κόντραρα τη φόρμα του αναγεννημένου Αστέρα , ωστόσο το 1,80 είναι πολύ ελκυστικό όταν πρόκειται για εντός έδρας του Ατρομήτου και επιπλέον το μεγάλο αστέρι των Αρκάδων, Περόνε δεν πρόκειται να ξεκινήσει βασικός αφού είναι ακόμη ανέτοιμος. Άσος.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2
 Δυνατό παιχνίδι στο Γκούντισον Παρκ της Έβερτον με τους γηπεδούχους όμως να έχουν πλέον το μυαλό τους αποκλειστικά στο κύπελλο.Δεν υπάρχει ιδιαίτερη <<κάψα>> για το παιχνίδι, αφού όλοι σκέφτονται πλέον τον επαναληπτικό με τη Σάντερλαντ. 2 οι σημερινές απουσίες , που δεν αποτελούν μεγάλο πονοκέφαλο. Από την άλλη πλευρά η Άρσεναλ δείχνει να έχει βρει το δρόμο της και όλα βαίνουν καλώς. Πλέον πολύ πιθανός είναι και ο στόχος της απευθείας εξόδου στο ερχόμενο Champions League , καθώς η διαφορά απο την τρίτη Τότεναμ μειώθηκε στον πόντο, καραδοκεί όμως και η έταιρη ομάδα του Λονδίνου Τσέλσι οπότε απώλειες βαθμών είναι απαγορευτικές. Η απουσία του Μερτεσάκερ είναι σημαντική , στη θέση του ο Κιοσενλί. Θα πάμε με το κίνητρο και τη φανέλα. Διπλό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
155 1 1,80
190 2 2,25

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου